Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
ROZTANČENÉ STŘEVÍČKY ANEB KDO SI TANČÍ, NEZLOBÍ

ZŠ Krouna - V pátek 10. června 2011 jsme se už od rána těšili na taneční pořad TKG Hlinsko a Taneční školy Gradus Dr. Jany Malinové – Roztančené střevíčky aneb Kdo si tančí, nezlobí. Žáci IV., VII. a IX. třídy naší školy nastoupili v 8.20 hod. do autobusu a společně vyrazili do Skutče. V Kulturním klubu jsme se pohodlně usadili a pak už se zájmem sledovali širokou paletu tanečních vystoupení. Hned na začátku vystoupila skupina mladších tanečníků a tanečnic. Nechyběl mezi nimi ani Tomáš Bouška z naší IV. třídy. Moc jim to všem slušelo a opravdu hezky odtancovali svoji choreografii. V několika dalších tancích se nám předvedl i náš druhý žák – Ondřej Bouška z IX. třídy. I on byl v roli tanečníka perfektní. Potěšilo nás také, že jsme zde mohli vidět tančit i některé naše bývalé žáky. Ti sice odešli již na Gymnázium do Hlinska, ale kořeny svého vzdělávání kdysi zapustili u nás v Krouně. Patří mezi ně Martina Kusá, Vojta Pražák a Honza Šmok.

 

Foto: Mgr. Žežulková Lenka

 

Po skončení celého tanečního pořadu jsme opět nastoupili do autobusu, kde se rozpoutala diskuze, které vystoupení bylo nejhezčí. Bylo těžké se rozhodnout, protože všichni tanečníci odvedli obrovský kus práce a zatančili opravdu na jedničku s hvězdičkou. Nejvíce hlasů nakonec získal tanec s policejní tématikou a hned po něm taneční vystoupení s názvem Nostalgie.

 

Touto cestou bych ráda Tomášovi a Ondrovi Bouškovým popřála hodně dalších tanečních úspěchů, poděkovala TKG Hlinsko a Taneční škole Gradus Dr. Jany Malinové za pozvání na jejich program a slíbila jim, že budeme držet palečky, až budou soutěžit a reprezentovat Českou republiku v Litvě.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Mgr. Žežulková Lenka

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.