Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÝSLEDKY 7. ROČNÍKU ŠACHOVÉHO TURNAJE MEMORIÁLU JIRKY PAVLIŠE V RAPIDU

Krouna - V pátek 30.12.2011 pořádala  TJ Sokol Krouna v v sokolovně již 7. ročník šachového turnaje Memoriál Jirky Pavliše v rapidu. Hrálo se švýcarským systémem na 9 kol v tempu 2 x 15 minut.

 

Turnaj byl i tentokrát silně obsazen,  zúčastnilo se ho 72 hráčů z několika krajů Čech i Moravy, přičemž 12 z nich mělo ELO vyšší než 2000, průměrné ELO hráčů turnaje bylo 1731.

 

Turnaj začal s hodinovým zpožděním, jednak způsobeným pozdním příjezdem přihlášených hráčů, kteří měli problémy s čerstvě napadenou sněhovou nadílkou, ale také i  chybou při rozlosování 1. kola. Později při hře hráčům vadilo příliš hlučné vytápění v hrací místnosti a silné proudění teplého vzduchu dopadající na jejich hlavy. Po vypnutí topení bylo zase za chvíli v sále příliš chladno. Přesto se celý turnaj se nesl nejen v duchu fair play a přátelské atmosféry, ale i bojovnosti  a sportovního zápolení.

 

Foto: Netolický Josef, Hubený Pavel

 

Po 9 kolech se vítězem turnaje zaslouženě stal Pavel Hrubeš z TJ Lanškroun se ziskem  7,5 bodu, druhý skončil Luboš Ptáček z ŠK Vysoké Mýto také se 7,5 bodu , třetí místo také se 7 body obsadil Jiří Tůma z ŠO Chrudim.

 

Také pořadatelé turnaje tímto děkují všem, kteří se na jeho hladkém průběhu podíleli a bez nich by nebylo možné jej pořádat.

 

V první řadě děkují Obecnímu úřadu Krouna za poskytnutí hrací místnosti a věnování cen do turnaje. Dále děkují sponzorům za věnování věcných cen, mezi které patřili společnosti  Rolnické družstvo Krouna, Mias OC spol. s r.o. Krouna, Kablaně s.r.o. Otradov, Nospet s.r.o. Krouna, Dipro Proseč, Komerční banka Hlinsko, Česká spořitelna Hlinsko, ČEZ Prodej, pobočka Hradec Králové a podnikatelé ing.  Josef Nadrchal,  pan Josef Netolický a paní Jaroslava Sedláková.

 

Konečné pořadí:

 

Výsledkovou listinu si můžete stáhnout (211 kB)

 

Zvláštní poděkování patří i panu Mildovi Holasovi za výborný guláš, za kterým se každoročně sjíždí drtivá většina pravidelných účastníků turnaje.

 

Více Fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Ing. Jirmásek Vladimír

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.