Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
R. JELÍNEK PÁRTY S III. CENOVOU

Krouna - Dne 2.3.2013 odstartuje svoje vystoupení v roce 2013 nejnavštěvovanější zábavová kapela III.CENOVÁ právě v naší sokolovně v Krouně.

 

Zábavy s III.CENOVOU jsou známé obrovskou účastí návštěvníků a tak je zaručena perfektní atmosféra, kterou si užívají nejenom lidi co na tyto akce chodí, ale nesmíme zapomenout i na kapelu.

 

Napsali o nás:

Na letošní ročník "mikulášské zábavy" v Krouně jsme se těšili už dlouho předem a dneska můžu bez rozpaků říct, že ne zbytečně. Atmosféra toho večera, až na extempóre ke konci zábavy, byla naprosto výborná. Nám se hrálo luxusně :-) Byl to pekelnej večírek a na lidech i stvořeních z jiných světů bylo vidět, že se dobře baví. Krouna Team opět potvrdil, že akce v jejich stylově vyzdobeném kulturáku nemají jedinou chybu. Tímto bych chtěl za včerejší zábavu celému týmu poděkovat a zároveň k úspěchu poblahopřát. Prý byl totiž zlomen rekord návštěvnosti z minulého ročníku a laťka byla nastavena na neuvěřitelných 700 návštěvníků. Toto číslo jsem se dočetl na oficiálních stránkách obce Krouna, takže to musí být pravda :-) Zábava byla už tradičně podpořena skvěle tematicky organizovanou video projekcí. Já měl na "plátno" dobrý výhled a sám jsem se několikrát při hraní přistihl, že se víc koukám na fotky na zdi než na pulsující dav pod námi:-)

 

Další superlativy si jistě zaslouží večeře pro kapelu. Podávaly se výborné čerstvé vepřové řízky s vynikajícím bramborovým salátem. Bylo to tak dobré, že tři z kapely včetně mne si dali jeden a půl porce. A věřte, že to nebyly malé porce :-D Když už jsme měli každý řízek a půl v sobě, tak ještě přišla paní z kuchyně s velkým tácem plným dalších řízků a hledala Mildu alias Válce, kterej by byl schopnej ten tác zkonzumovat. Minimálně by ten tác řízků objednal a pak by nám nutil ty řízky, které by už do sebe sám nenacpal. Jeho smůla - zvučili s Jirkou zrovna jinou akci. Sugin mu to alespoň vyfotil, aby viděl, o co přišel.

 

Pevně věříme že ani tato akce nezůstane bez vaši účasti a plně vychutnáte atmosféru zábav s III.CENOVOU!!!!

 

 

VSTUPNÉ 60 Kč

 

Jelínek Moravská švestka ... Velkej panák za 20Kč

Jelínek Moravská hruška  .... Velkej panák za 20Kč

Jelínek Hruška Premium   .... Velkej Panák za 15Kč

 

Dubinec Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.