Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
METALLICA BEROUN

Krouna - Dne 16.11.2013 odstartuje v naší sokolovně další akce, která je součástí sezóny zábav a koncertů 2013/2014. Večer se můžete těšit na vystoupení další světové hudební ikony a to v podání kapely METALLICA BEROUN. Hostem na koncertu bude také neméně známá kapela v našich končinách a to NORMAL 03.

 

Vstupné na tuto akci je 100,- Kč.

 

 

METALLICA BEROUN

 

Již 5 rokem působící revival v klasickém složení Metallicy, který je známý nejen mezi posluchači v ČR. Mezi naše úspěchy patří nejen pravidelné zahraniční koncertování, ale také společné koncerty s legendami jako jsou kapely Arakain, Aleš Brichta (AB Band), který si k nám přijel zahrát hity Metallicy a jeho vlastní tvorbu, Rybičky 48, DoDoDoležal nebo slavenská legenda Tublatanka.

 

 

Výběr našeho repertoáru spadá do celého období tvorby Metallicy, a proto na našich koncertech uslyšíte písně ze všech vydaných alb Metallicy. Snažíme se podávat co nejdůvěrnější výkon na každém koncertu, a tak na stageích MRB uvidíte stejnou sestavu bicích jako má Lars Ulrich, stejný basový aparát Jasona Newsteda, legendární tvar kytary Explorer proslavený Jamesem Hetfieldem a kytarový zesilovač Kirka Hammeta - MesaBoogie.

 

 

 

 

 

 

NORMAL O3

 

Po rozpadu známé pardubické skupiny "ELÁN", která uspěšně minimálně dvě desítky let rabovala kulturní domy, hospody a letní parkety v pardubickém, chrudimském i hlineckém regionu svojí snadno přístupnou, veselou, nebojím se říci mnohdy výslovně žertovnou hudbou, vzniklo v tomto teritoriu určité vzduchoprázdno.

 

 

Toto vakuum víceméně zdařile vyplnila před několika lety vzniknuvší skutečská formace "MINIMAX", která byla, zdá se, náhradou rovnocennou. Ovšem pouze do té doby, než si frontman této skupiny Ríša Zelinka uvědomil, že ho učinkování v tomto poměrně kvalitním tělese nenaplňuje a že je potřeba založit soubor ještě veselejší, ba co dím i rozpustilejší. Požádal tedy svého spoluhráče na basovou kytaru Jiřího Celara o spolupráci. Jirka bez váhání oslovil svého bratra Ladislava, též rozverného chlapíka, ale hlavně zdatného blanobijce. Toto již samo o sobě velmi silné trio se ještě necítilo být kompletní a proto oslovilo hráče na klávesové nástroje Marka Jirovského.

 

Tímto byla založena nová, ryze amatérská, přesto naprosto komerční hudební skupina nesoucí název "NORMAL 03". (Normal - protože jsme všichni poloviční blázni a dodatek 03, protože skupina vznikla roku 2002).

 


Mediálním partnerem akce koncertu Metallica Beroun je Chrudimka.cz

 

 

 

Dubinec Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.