Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
LETOŠNÍ SEZÓNA 2015 - HASIČKY Z RYCHNOVA

Rychnov - Letošní sezónu jsme po zimní přípravě odstartovaly na Halovém mistrovství v Jablonci n. Nisou, kde jsme si zaběhly 100 m s překážkami a štafetu 4x100 m.

 

Na jaře jsme se začaly soustředit na postupové soutěže a v květnu to vypuklo.

 

Foto: SDH Rychnov

 

16. května se konalo okrskové kolo v Otradově, kde jsme byly jako jediný ženský tým, proto jsme automaticky postoupily do okresního kola.

 

V Otradově se 30. května konalo také okresní kolo, které bylo jak pro ženy, tak pro dorost. Zúčastnily jsme se obou kategorií. Zde už byla dobrá konkurence, ale po celém náročném dni jsme vybojovaly 1. místo za ženy i 1. místo za dorostenky. To nás posunulo až na kraj.

 

Ve dnech 13. a 14. června se konala krajská kola v Lanškrouně. V obou dnech byla konkurence hodně velká.

 

První den jsme závodily za ženy. Začalo to štafetou, která se nám vydařila a zapsaly jsme se na 2. místo. Dále následovaly stovky a požární útok, kde jsme skončily na 4. místech, ale celkově nám to vyšlo na krásné 3. místo.

 

Druhý den jsme opět zavítaly do Lanškrouna, tentokrát jako dorostenky. U dorostu se píší testy požární ochrany, které jsme se musely naučit. Ostatní disciplíny byly stejné jako u ženské kategorie. Tento den byl o něco těžší, protože jsme už cítily únavu, ale výsledek se vydařil a obsadily jsme opět 3. místo.

 

Mimo postupových soutěží jsme se zúčastnily chrudimské ligy v požárním útoku. V této lize se nám závody celkem dařily, až na pár výjimek, a v bodovém žebříčku jsme se pohybovaly kolem 10. místa. Nejlépe jsme se umístily na lize v Lukavici, kde jsme obsadily 3. místo, a na lize ve Slatiňanech s umístěním na 2. místě. Startovaly jsme i na spoustě dalších soutěží, např. na nočních závodech v Dědové, kde se nám podařilo vybojovat 1. místo. A nechyběly ani závody ve stovkách.

 

Myslíme si, že se nám tato sezóna vydařila a doufáme, že ta příští bude stejně dobrá nebo dokonce ještě lepší.

 

Na závěr bychom chtěly poděkovat všem, kteří nás podporují a fandí nám. Hlavně našemu vedoucímu a trenérovi Mirku Kusému, dále panu starostovi, celé obci Krouna a všem fanouškům z Rychnova. Obrovské díky patří také týmům ze Zbožnova a Otradova, které nám pomáhají při trénování a na závodech. Zvláštní poděkování patří SDH Zbožnov , který nám přes celou sezónu půjčuje závodní požární stroj.

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Jiří Socha, Ph.D.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.