Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
SOUSTŘEDĚNÍ FOTBALISTŮ MLADŠÍ PŘÍPRAVKY TJ SOKOL KROUNA V DAŇKOVICÍCH

Krouna - Mužstvo mladší přípravky TJ Sokol Krouna (hráči ročníků 2008 a 2009) přezimovalo na velmi solidním 6. místě skupiny B  okresního přeboru mladších přípravek s 24 body z 16 zápasů. Ve skupině je celkem 11 týmů.

 

Zimní přestávka byla lépe řečeno zimní přípravou. Vždyť jsme během ní, kromě období vánočních svátků, pilně dvakrát týdně trénovali v místní sokolovně, sehráli přátelské utkání s Hlinskem a zúčastnili se čtyř halových turnajů. Nejlepšího výsledku jsme dosáhli na únorovém turnaji v Chrasti, kde naši borci obsadili 3. místo!

 

Foto: Bc. Vtípil Martin, DiS.

 

Více fotografií z turnaje v Chrasti najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Zlatým hřebem pak bylo soustředění uspořádané ve dnech 24. - 26. 3. 2017 v Daňkovicích. Soustředění, kterého se zúčastnil kompletní tým (9 hráčů a 2 trenéři), jsme zahájili hodinovou tréninkovou jednotkou v hale základní školy ve Svratce, kde jsme následně sehráli přátelské utkání s mladší přípravkou FO SK Svratka 1932. Toto utkání (hrálo se cca 60 minut s dvěma kratšími přestávkami) jsme vyhráli 6:4. Do střelecké listiny se za Sokol Krouna zapsali s jedním gólem Vtípil, Pražan a se dvěma góly Němec a Vodehnal. Vítězství v utkání položilo základ dobré nálady, která panovala po celou dobu soustředění. Ze Svratky jsme se přesunuli do oblíbené destinace krounských fotbalistů – na Selský dvůr v Daňkovicích. Po ubytování a vydatné večeři jsme v klubovně hráli společenskou hru Aktivity.

 

Foto: Bc. Vtípil Martin, DiS.

 

Druhý den po snídani na hráče čekala dvouhodinová tréninková jednotka. Počasí nám přálo, a tak jsme mohli trénovat venku. Po skvělém obědě a následném odpočinku jsme se opět vypravili na venkovní trénink, který byl tentokrát cílen na zlepšení kondice. Během celého odpoledne si navíc děti měly všímat věcí kolem sebe, což mělo vztah k plánované večerní hře. V rámci tréninku nechyběl samozřejmě ani fotbálek s trenéry. Ještě před večeří jsme stihli miniturnaj ve stolním tenise. Večer jsme se ve třech družstvech věnovali aktivitě zaměřené na rozvoj všímavosti, postřehu a paměti dětí. Cílem bylo v co nejkratším čase odpovědět správně na 10 otázek vztahujících se k penzionu Selský dvůr a jeho okolí. Pokud si někdo správnou odpověď nepamatoval, mohl se na dané místo běžet přesvědčit, čímž hra obsahovala opět i kondiční prvky. Na pokojích pak ještě doznívalo vzrušení ze hry a vůbec z celého nabytého dne, které však bylo rychle vystřídáno hlubokým oddychováním dětí a nočním klidem.

 

V neděli po snídani jsme se opět vypravili na venkovní trénink. Počasí bylo slunečné, ale teploměr ukazoval jen 2 stupně nad nulou. Trénink nás však všechny rychle zahřál. Náš pobyt v Daňkovicích pak ukončil opět znamenitý oběd.

 

Podtrženo sečteno, soustředění se vydařilo. Měli jsme možnost trochu více se poznat, a udělat tak krok k utužení týmového ducha v našem mužstvu. Pro mnohé děti to byla vůbec první příležitost, kdy spaly mimo domov. Nikdo z nich si nestýskal, ke všem aktivitám přistupovaly děti ochotně a bez výmluv. Poctivě se snažily, i když bylo soustředění také fyzicky náročné.

 

Soustředění bylo zároveň poslední zásadní přípravou před startem jarní části soutěže. Výsledky již odehraných utkáních si můžete přečíst v samostatném článku.

 

Více fotografií ze soustředění v Daňkovicích najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Bc. Vtípil Martin, DiS.

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.