Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÍTĚZNÁ VLNA FOTBALISTŮ MLADŠÍ PŘÍPRAVKY TJ SOKOL KROUNA POKRAČUJE

Krouna - Další utkání okresního přeboru (15. kolo) odehráli fotbalisté mladší přípravky dne 7. 5. 2017  v Proseči s týmy Miřetic a Bítovan:

 

V zápase s Miřeticemi nebyla nouze o pěkné fotbalové momenty. Několika opravdu skvělými kombinacemi jsme překvapovali soupeře i diváky. V zápase jsme si také dost zastříleli a díky tomu bylo na straně Krouny ve výsledkové listině zapsáno celkem 7 skórujících hráčů. První poločas jsme vyhráli 4:1, zápas celkově 14:1. Vedle zmíněných střelců má na tomto vysokém rozdílu skóre zásluhu i brankář Švanda, který měl v brance nemálo práce a zazářil hned několika skvělými zákroky.

 

Branky Krouna: Vodehnal 5, Vtípil 3, Pavliš O. 2, Pražan 1, Hufnágel 1, Němec 1, Kulhavá J. 1

 

Foto: Vtípil Martin

 

V dalším zápase nás čekal soupeř z Bítovan. Věděli jsme, že tento soupeř je velmi nepříjemný a že ho musíme přehrát především naší kombinační hrou. Náš hráč s míčem býval často ihned obestoupen čtyřmi protihráči, proti nimž se většinou neprosadil. Klíčem k úspěchu tak byla včasná nahrávka uvolněným spoluhráčům. Půlku utkání jsme vyhráli poměrem 6:1, celý zápas 8:4.

 

Branky Krouna: Vodehnal 3, Vtípil 1, Kulhavá J. 1, Němec 1, Hufnágel 1, Pražan 1

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

V 16. kole soutěže 13. 5. 2017 jsme cestovali do Orle, kde nás čekali soupeři z Chrasti a domácí Orel:

 

Opět Chrast. Nejeden z nás se ptal, jak dopadne třetí jarní vzájemné poměření sil. Hrálo se konečně za stabilnějšího, teplejšího počasí a skutečně, jednalo se o velice těžký a vyrovnaný zápas. Dlouho se hrálo bez vyložených šancí na obou stranách, skóre otevřel za Krounu Němec, Chrast však záhy srovnala po špatné komunikaci mezi obránci a gólmanem. Poločas skončil nerozhodně 1:1. Málo jsme si nahrávali, velice málo bylo střel na bránu. To jsme chtěli ve druhém poločase změnit. I tak byla druhá půle stejně vyrovnaná. Šli jsme do vedení na 2:1, soupeř však srovnal. Pak do vedení na 3:2, ale soupeř se na nás opět dotáhl. Nakonec se nám podařilo přidat ještě jeden gól, na který už soupeř nestihl v hracím čase odpovědět. Zvítězili jsme 4:3.

 

Branky Krouna: Němec 2, Hufnágel 1, Vtípil 1

 

Foto: Vtípil Martin

 

Na celek Orle jsme v podzimní části recept nenašli a počítali jsme s tím, že zápas bude velice těžký. Opět bylo naší taktikou zachytit úvod zápasu, drze na soupeře dotírat, narušovat mu rozehrávku. Bohužel jsme inkasovali jako první a i když soupeř vedení nenavýšil, nám se nedařilo soupeřovu branku ohrozit. Nakonec jsme inkasovali podruhé a začalo to s námi vypadat všelijak. Hledali jsme optimálnější sestavu a promíchali se pozice jednotlivých hráčů. To přineslo oživení naší hry a také snížení na 1:2 Vodehnalem. Začali jsme být pro soupeře mnohem nebezpečnější, v obraně se dařilo dvojici Hufnágel - Němec. Když jsme vyrovnali na 2:2, bylo ještě veseleji. Zanedlouho byl Vtípil v pokutovém území faulován a nařízenou penaltu dobře umístěnou střelou proměnil. To vše se odehrálo v prvním poločase. Báječný obrat pak ve druhé půli potvrdil Vodehnal dalšími dvěma góly. Utkání skončilo 5:2 ve prospěch Krouny.

 

Branky Krouna: Vodehnal 3, Vtípil 2

 

Mladší přípravka TJ Sokol Krouna tak již 9 zápasů v řadě neprohrála. Další zápasy nás čekají již v neděli 21. 5. 2017 v Miřeticích. Bude vítězná vlna pokračovat?

 

Více fotografií najdete zde, nebo myší klikněte na fotoaparát.

 

Vtípil Martin

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.