Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
ROZDÝCHEJ TO V ČÍSLECH ANEB DĚKUJEME Z PLNÝCH PLIC!

Krouna - Nádech, výdech ... po 18 dnech poctivého rozdýchávání si konečně můžeme všichni i oddechnout. Pojďme se za výzvou společně ohlédnout v číslech, a to i v těch dvakrát větších. Tím myslíme zdvojnásobenou vybranou částku díky Generali Investments CEE.

 

18, přesně tolik dní běžela výzva rozdýchej to s Běhej lesy 3000. Je neuvěřitelné, jak dlouho jste výzvu poctivě a pilně jak včelky plnili, a s jakou chutí jste o ní jako ptáčci štěbetali dál nejen mezi lesní bandu.

 

1284 z vás se přihlásilo do výzvy. Stejný počet stromů za každého zúčastněného vysadí i Lesy České republiky pro ty naše zelené plíce. Z toho se až zatajuje dech, ale vám teda nechyběl, nadýchali jste do svých plic totiž 3 852 000 litrů vzduchu na podporu 4 regionálních nemocnic v Břeclavi, Benešově, Jihlavě a Karlových Varech a ze svých prasátek vysypali 259 450 Kč. Díky Generali Investments CEE, kteří vybranou částku zdvojnásobili, jsme však vybrali 518 900 Kč.

 

„Jsme moc rádi, že jsme se mohli zapojit do projektu, který pomáhá tam, kde je to nejvíce potřeba. V Generali Investments CEE nám záleží na aktuální situaci a hledáme cesty, jak se aktivně zapojit a ideálně pomoci," vysvětluje generální ředitel Generali Investments CEE Josef Beneš důvod, proč společnost zdvojnásobila vybranou částku.

 

Jsme rádi, že se zapojilo i mnoho známých tváří, osobností a sportovců. Pomohli nám výzvu dostat do světa a ukázat lidem, jak ji zmáknout levou zadní a do plic nadýchat sportem 3000 litrů.

 

A v neposlední řadě vám děkujeme z plných plic za to nekonečno podpory, milých slov, fotek, zážitků a radosti ze sportu, které jste svým výkonem rozdýchali. Vypovídá o tom i to,  že hashtag rozdýchej to neztrácel na oblibě. Použili jste ho na Instagramu víc než 170krát. Věříme, že vám na památku na toto období budou sloužit i naše rozdýchávací zelená videa, která jste si vygenerovali 460krát.

 

Lesu zdar, sportujte a rozdýchávejte dál!

 

Valoušek Richard, Senior PR Manager

 

Teplá Ivana, obec Krouna

 

Kušta Michal

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.