Krouna
Navigace
Povodňový plán obce
Úřední deska obce
Czech POINT
Počasí ZŠ Krouna
Předpověď počasí
Mateřské centrum
Linka důvěry ÚO
Protikorupční linka
Psí Detektiv
Poradna spotřebitele
Logo kampaně
Třídění odpadu:
Hodiny
Přístupy na stránky
Vaše IP je

ODKAZY NA STRÁNKY
VÝSLEDKY 6. ROČNÍKU MEMORIÁLU JIRKY PAVLIŠE + NOVÉ FOTOGRAFIE!

Oldřiš - Ve čtvrtek 30.12.2010 pořádala  TJ Sokol Krouna v kulturním domě v Oldřiši již 6. ročník šachového turnaje Memoriál Jirky Pavliše v rapidu. Hrálo se švýcarským systémem na 9 kol v tempu 2 x 15 minut.

 

Turnaj byl silně obsazen,  zúčastnilo se ho 70 hráčů z několika krajů Čech i Moravy, přičemž 20 z nich mělo ELO vyšší než 2000, průměrné ELO hráčů turnaje bylo 1782. Po 9 kolech se vítězem turnaje zaslouženě stal Zdeněk Hába z ŠK Gordic Jihlava se ziskem 8 bodů, druhý skončil Josef Vařejčko z ŠK Sokola Zaječice se 7 body , třetí místo také se 7 body obsadil Martin Mojžíš z ŠK 2222 Polabiny.

 

Foto: Jirmásek Vladimír

 

Celý turnaj proběhl v duchu fair play a přátelské atmosféry , ale i bojovnosti  a sportovního zápolení. Po skončení bojů a předání cen byly pořadatelé překvapeni hřejivým poděkováním zúčastněných spokojených hráčů za uspořádání hezkého turnaje. Také pořadatelé turnaje tímto děkují všem, kteří se na jeho hladkém průběhu podíleli a bez nich by nebylo možné jej pořádat.

 

V první řadě děkují Obecnímu úřadu Krouna za poskytnutí hrací místnosti a věnování cen do turnaje. Dále děkují sponzorům za věnování věcných cen, mezi které patřili společnosti  Rolnické družstvo Krouna, Mias OC spol. s r.o. Krouna, Kablaně s.r.o. Otradov, Nospet s.r.o. Krouna, Dipro Proseč, Agroservis Krouna s.r.o. a podnikatelé ing.  Josef Nadrchal,  pan Josef Netolický a paní Jaroslava Sedláková.

 

Foto: Netolický Josef

 

Zvláštní poděkování patří i panu Mildovi Holasovi za výborný guláš, za kterým se každoročně sjíždí drtivá většina pravidelných účastníků turnaje a dále pánům Liboru Boháčovi a Martinu Žejdlíkovi  za obětavou celodenní obsluhu hráčů.

 


Více fotografií najdete zde a další tady, nebo myší klikněte na fotoaparáty.

 

Jirmásek Vladimír

 

 

INFO MZ ČR KORONAVIRUS
INFO PA KRAJ KORONAVIRUS
Hlášení rozhlasu
ORP Hlinsko
Propagační materiály
Turistické informace
Mapa
Web kamery online
Firmy v naší obci
Mikroregion Hlinecko
Pardubický kraj
Turistický portál
Na kole i pěšky
Dopravní portál PK
Práce v regionu
Veřejná anketa
Čtete úřední desku?

Pouze na internetu

Na nástěnce OÚ

Nečtu,nezajímam se

Propagační materiály
IQ-net již v KROUNĚ!
Přihlášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.